Állítsuk meg az EU-s pénzek elcsalását!

Kik vagyunk?

Az Európai Polgári Kezdeményezést hét magánszemély indította útjára, akik az Európai Unió hét különböző tagországában élnek. Célja pedig, hogy az Európai Bizottság alkosson jogszabályt, amely megakadályozza az EU-s források elcsalását, különösképpen azokban az országokban, amelyek nem csatlakoznak az Európai Ügyészséghez.

Az “Állítsuk meg az EU-s pénzek elcsalását” c. kezdeményezés tagjai:

 • Zoltán Keresztény
  Keresztény Zoltán
  képviselő

  „Magyar és EU-s állampolgárként büszke és gazdag nemzetekből álló Európai Unióban hiszek. Miközben az illiberális autokraták hamis nemzeti érdekekre hivatkozva elutasítják az együttműködést, meggyőződésem, hogy az európai értékek megerősítésének döntő szerepe lesz a számos világméretű kihívás közepette. Ezért is kezdeményeztem népszavazást a közös pénzünk, az euró bevezetésére tavaly, Magyarországon. Azonban mára a leghatékonyabb eszköz az illiberális, antidemokratikus, Európa-ellenes, az EU-s forrásokat kisajátító és abból az oligarcháikat etető politikusok ellen az, ha a lehető legszigorúbban ellenőrizzük az európai adófizetők pénzének felhasználását.”

  Szavazz az adóbefizetésed hatékonyabb ellenőrzése mellett!

 • Balázs Fehér
  Fehér Balázs,
  helyettes-képviselő

  „A politika egyetlen feladata a működő intézmények védelme: ha az EU nem tudja garantálni a biztonságukat, rajtunk a sor. A családok, a jogállamiság és a piacgazdaság erősítése, valamint az együttműködő, békés EU megteremtése a 21. század egyik nagy feladata.”

  Állítsuk meg az EU-s pénzek elcsalását!

 • Adam David Kohlert (tag)
 • Bernard Guille (tag)
 • László Szabó (tag)
 • Marcell Dávid Hevesi (tag)
 • Vladan Lausevic (tag)

Állítsuk meg az állami szintű korrupciót és az illiberalizmust az EU-ban! Szavazz!

Európai civil kezdeményezés az EU-s pénzek elcsalása megállításához
Képviselő: Zoltán Keresztény
E-mail: info@stopfraud.eu

Site hosted in Luxembourg